Knowledge Base

מחיקת פרויקט

 

ניתן למחוק פרויקט בשתי דרכים:

  • מתוך הפרויקט עצמו:
  1. עברו עם העכבר מעל המקום בו מופיע שם הפרויקט.
  2. לחצו על כפתור פח האשפה 
  3. בחרו YES כדי לאשר שאתם אכן מעוניינים למחוק את הפרויקט.
    הפרויקט נמחק.



 

  • מתוך אזור  Your Projects:
  1. סמנו את הפרויקט שתרצו למחוק.
  2. לחצו על כפתור פח האשפה 
  3. בחרו YES כדי לאשר שאתם אכן מעוניינים למחוק את הפרויקט.
    הפרויקט נמחק.


 

האם מאמר זה עזר לך?
מספר המשתמשים שאומרים שמאמר זה עזר להם: 0 מתוך 0
יש לך שאלות נוספות? שלח בקשה

הערות

היכנס למערכת כדי להגיב.

מופעל על ידי Zendesk